DEVENTER – Bij KonnecteD zijn de infrastructuur van Sallcon en de dienstverlening voor werkzoekenden en werkgevers van Deventer Werktalent gebundeld in één werkleerbedrijf. KonnecteD is dé verbinder op de inclusieve arbeidsmarkt; een erkende opleider voor mensen met een afstand tot werk én werkgeversdienstverlening afgestemd op de vraag uit het bedrijfsleven. 

In 2020 namen we afscheid van de namen Sallcon en Deventer Werktalent. We voerden de naam KonnecteD en de nieuwe huisstijl door. Het resultaat is een professionele en eigentijdse uitstraling, die past bij een modern werkleerbedrijf. Sinds 2021 is de naamswijziging juridisch een feit en dat betekent dat de organisatie officieel KonnecteD B.V. heet. 

Werkleerbedrijf KonnecteD; alles onder 1 dak 
KonnecteD is het werkleerbedrijf voor werkzoekenden met een afstand tot werk uit de gemeenten Deventer en Olst-Wijhe. We ontwikkelen werkzoekenden uit de Participatiewet en bemiddelen ze naar een betaalde baan. Daarmee versterken we hun zelfredzaamheid en krijgen ze regie op hun toekomst. De meest kwetsbare mensen houden een beschutte werkplek bij KonnecteD. Daarnaast biedt KonnecteD een uitgebreide dienstverlening voor werkgevers die sociaal (willen) ondernemen. Wij bieden diensten voor alle uitdagingen op de inclusieve werkvloer en verplichtingen op het gebied van SROI zoals: werkopdrachten, jobcreatie, jobcoaching en subsidiemogelijkheden. Om onze impact zo groot mogelijk te maken, werken we samen met partners uit het onderwijs, de zorg en het bedrijfsleven. 

Werkleerroutes 
De branchegerichte werkleerroutes zijn het hart van het werkleerbedrijf. Hier ontwikkelen de kandidaten werknemersvaardigheden zoals motivatie, samenwerken en zelfstandigheid. Daarnaast ontwikkelen ze in de praktijk vakvaardigheden in de branche zoals horeca, schoonmaak, techniek, logistiek, ICT, zorg en buitenruimten. De werkleerroutes zijn opgezet in samenwerking met het onderwijs en het bedrijfsleven. Hierdoor vergroten we onze impact en daarmee de kansen op een succesvolle loopbaan voor onze kandidaten. 

Maak werk van betekenis 
Bij KonnecteD geloven we dat iedereen betekenisvol werk kan doen. In ons werkleerbedrijf draait het om mensen met een afstand tot werk en werkgevers die sociaal ondernemen. Wij verbinden werkenden, werkzoekenden en werkgevers vanuit het motto: maak werk van betekenis. Wilt u ook werk maken van betekenis? Kijk op http://www.konnected.nl.

Vorig artikelErik Stegink hoopt op plek in Tweede Kamer voor BBB
Volgend artikelTerrein Roto Smeets verkocht aan Sjan de slager