zondag, 14 april 2024

Start asfaltonderhoud 1e Zuider Pierkesmarsweg

DEVENTER – Van dinsdag 23 maart tot en met vrijdag 2 april 2021 werkt de gemeente aan het asfalt op de 1e Zuider Pierkesmarsweg in Bathmen i.v.m. het vernieuwen van de deklaag. Het asfalt wordt deels weggefreesd en opnieuw aangebracht. Het straatwerk wordt aangesloten op het asfalt en werken we de bermen af. 

Bereikbaarheid
Op woensdag 24 maart is men begonnen met asfalteren. De weg is afgesloten voor autoverkeer. Woningen zijn alleen te voet of per fiets bereikbaar. 

Afvalinzameling
Het afval wordt ingezameld volgens de normale planning. Plaats uw container buiten het werkvak. Als het nodig is, dan zorgt de uitvoerder ervoor dat uw container wordt verplaatst. Na lediging plaatst de uitvoerder uw container terug. 

Contact
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u terecht bij Gemeente Deventer. 

Vorig artikelSTAAL, wonen tussen IJssel en binnenhaven
Volgend artikelColumn Marcel Schoemaker: Sweet Caroline
error: Content is beschermd!!!