DEVENTER – Op woensdagavond 21 april organiseert Rabobank het gratis webinar Duurzaam Wonen. Dit online event is gratis toegankelijk voor iedereen die interesse heeft in het verduurzamen van zijn of haar woning, maar niet goed weet waar te beginnen. Het webinar, met experts aan het woord, begint op 21 april om 20.00 uur.

Een duurzame woning kan je veel opleveren. Een lagere energierekening, meer wooncomfort én een beter milieu. Maar waar begin je, en welke mogelijkheden zijn er allemaal voor jouw persoonlijke situatie? Er zijn namelijk meer mogelijkheden en momenten om te verduurzamen dan je denkt. Als je een huis koopt, bouwt of verbouwt, maar ook als je je hypotheek aanpast. Goed voor het milieu én je portemonnee.

Tijdens het webinar gaat programmamaker André van der Zee in gesprek met experts zoals Reinier van den Berg (meteoroloog), ervaringsdeskundige Spencer Roozeboom en Heidi Brevoord (financieel adviseur en erkend duurzaamheidsadviseur). In een uur nemen zij je mee in de stappen die jij nu al kan zetten om te verduurzamen. Ook brengen we een coronaproof bezoekje aan de meest duurzame huizen in de regio voor een flinke dosis inspiratie en tips.

Inschrijven voor het webinar kan via rabo.nl/middenoostnederland/webinarduurzaamwonen. Zowel bij inschrijving als tijdens het webinar is er volop gelegenheid voor het stellen van vragen.