DEVENTER – Vanaf vandaag is het mogelijk om je personeel gratis te laten testen bij coronatest-deventer.nl. Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport vergoed de testen, waardoor het testen voor zowel u als werkgever als uw werknemers kosteloos is. Vooral voor organisaties waar werknemers niet thuis kunnen werken is het belangrijk om te weten of iemand besmet is met het coronavirus. Voornamelijk besmette personen zonder klachten wilt u in beeld hebben, om een uitbraak te voorkomen. U kunt uw medewerkers dus ook periodiek preventief laten testen. Daardoor gaan we verspreiding van het virus tegen en wordt de veiligheid op de werkvloer vergroot en uitval door ziekte en quarantaine verminderd.

We werken samen met werknemers-testen.nl. Het is een initiatief van MCD Medical in samenwerking met bedrijfsarts A.G. Sangster. Hun strategie is om de gezondheid van werknemers te bevestigen en daardoor preventief te werken. De uitslag heeft u 20 minuten na afname van de test waardoor uw werknemers bij een negatieve uitslag direct weer aan de slag kunnen.

Interview Deventer radio

Wilt u meer informatie of eenvoudig de gratis COVID-19 testen voor uw werknemers regelen? Ga dan naar de website https://werknemers-testen.nl/ en maak een afspraak op onze locatie in Deventer.

Vorig artikel100 jaar Vetkampstraat: jubileumduel, wedstrijdpakket en retrotenue
Volgend artikelTerrasje??