DEVENTER – De politie is een uitgebreid onderzoek gestart naar de vermissing van een 29-jarige man uit Apeldoorn. De politie maakt zich zorgen over de man. Het vermoeden bestaat dat de man niet vrijwillig vertrokken is.

De man is zondag 28 maart 2021 aan het begin van middag uit zijn woning in Apeldoorn vertrokken en daar niet teruggekeerd. Zijn partner heeft zijn vermissing zondagavond gemeld bij de politie. De afgelopen dagen heeft de politie onderzoek gedaan. Dit heeft nog niet geleid tot de verblijfplaats van de man.

De man is zondag in de middag in Deventer geweest in de omgeving van de Lebuïnuslaan en daar voor het laatst gezien. Daarna is de man niet meer gezien. De politie hield vrijdagmiddag 2 april een buurtonderzoek in Deventer.

Getuigenoproep
Het signalement van de man luidt als volgt:

Lichtgetinte huidskleur
Kaalgeschoren hoofd
1.70 m. lang, gezet postuur
Donkerblauwe spijkerbroek, zwarte schoenen, donkerblauwe jas (merk Stone Island), zwart petje
De vermiste draagt meestal een petje

Vorig artikelColumn Marcel Schoemaker: McDickens
Volgend artikelGeen nieuw gezicht maar wel een nieuwe naam