maandag, 15 april 2024

Inzameling Circulus Berkel met de komende feestdagen

DEVENTER – Er komen weer feestdagen aan. Houd er rekening mee dat Circulus-Berkel geen huishoudelijk afval inzamelt op officiële feestdagen. Ook zijn dan de Recyclepleinen en het KlantContactCentrum gesloten.

Op Koningsdag (dinsdag 27 april), Hemelvaartsdag (donderdag 13 mei) en 2e Pinksterdag (maandag 24 mei) vindt er geen inzameling plaats. In plaats daarvan gelden er vervangende inzameldagen. U vindt deze inhaaldagen op de digitale afvalkalender en de app van Circulus-Berkel

Bevrijdingsdag (woensdag 5 mei) is een gewone werkdag. Inzamelingen gaan door en de medewerkers van het KlantContactCentrum staan voor u klaar. Ook de Recyclepleinen zijn geopend. 

Vorig artikelEtty Hillesum Centrum in Deventer 25 jaar aktief
Volgend artikelSpeciaal uur op Deventer radio voor omgekomen 17 jarige Jadey Kepel (audio)
error: Content is beschermd!!!