DEVENTER – De winkels zijn alweer een hele tijd gesloten voor het grote publiek, maar sinds 3 maart mag je weer winkelen op afspraak. Veel ondernemers zien u graag weer in hun winkel. Een afspraak maken kan heel eenvoudig. Bel of mail een ondernemer om een tijdslot in te plannen. Ze staan heel graag voor u klaar. “We hebben het in onze winkel coronaproof gemaakt voor iedere klant en het voelt als private shopping en soms is dat ook wel erg fijn”, vertelt Olav Boerkamp. “Maar het liefst hebben we weer een bruisende binnenstad met veel winkelend publiek. Het is fijn dat jullie krant er zoveel aandacht aan besteedt, dat wordt zeer gewaardeerd”.

Ook de horeca snakt ernaar om weer open te mogen gaan. Gelukkig heeft Pasen voor veel restaurants nog wat omzet opgeleverd. Veel Deventenaren hebben tijdens het Paasweekend bij restaurants hun brunch of diner besteld, en dat was fijn om te zien vertellen diverse horeca ondernemers.

Maak een afspraak en kom naar de binnenstad, de ondernemers hebben u nu heel hard nodig.

Vorig artikelInwoner Deventer zet collectief voor wandelcoaches op (interview)
Volgend artikelProject ‘DE DEUR UIT’, naar een idee van Leny Stappers