dinsdag, 16 april 2024

Oud papier ophalen voor muziekvereniging Eendracht krijgt andere vorm

FOTO: Anneke van der Velde

COLMSCHATE – Muziekvereniging Eendracht haalt al meer dan 30 jaar oud papier op in Colmschate. De eerste jaren was het nog oud papier en lompen met trekkers en een platte wagen, daarna met perswagens van Circulus-Berkel. Eendracht deed dat 6 keer per jaar in het Essenerveld, Snipperling, Flora en de Bannink. De opbrengst is altijd een welkome aanvulling voor de financiën van Eendracht geweest. Afgelopen maart was de laatste keer dat wij met de perswagens oud papier hebben opgehaald.

Eendracht wil iedereen die het oud papier speciaal voor onze actie bewaarde heel erg bedanken. Wij hebben het met plezier opgehaald en u heeft een bijdrage geleverd aan het mogelijk maken van onze activiteiten Het ophalen van oud papier gaat per mei veranderen in de gemeente Deventer, de blauwe containers zijn geïntroduceerd. 

De oud papier actie wordt, in een iets andere vorm, voortgezet. Eendracht zal de vaste oud papier ophaler worden in het Essenerveld, Colmschate dorp inclusief het deel ten noorden van de spoorlijn en het noordelijke deel van het Roessink. 

Elke derde zaterdag van de maand komt Eendracht in samenwerking met Circulus uw blauwe containers legen. U kunt ze gewoon aan de weg zetten. Houd de website van Circulus in de gaten voor de exacte tijden en eventueel afwijkende datums rond feestdagen. 

Blijf uw oud papier verzamelen, Eendracht komt het graag ophalen! 

Vorig artikelWin cadeaubonnen van Koning Willem met Koningsdagspel
Volgend artikelEtty Hillesum Centrum in Deventer 25 jaar aktief
error: Content is beschermd!!!