LETTELE/OKKENBROEK – Meer dan dertig jaar waren de bewoners van Lettele en Okkenbroek het gewend geraniums te kopen tijdens de jaarlijkse geraniumactie van het More Music Orkest in de aanloop naar Moederdag. Vorig jaar ging de actie om de welbekende redenen niet door, maar het More Music Orkest wil het dit jaar toch proberen, maar dan wel coronaproof. De inwoners van Lettele en Okkenbroek ontvangen een bestellijst in de brievenbus waarop ze kunnen aangeven welke planten ze willen en uiteraard hoeveel.

Deze bestelling kan men vervolgens per e-mail, whatsapp of gewoon via de telefoon doorgeven aan de contactpersoon op de bestellijst. Vervolgens levert het More Music Orkest de bestelling persoonlijk af, uiteraard vlak voor Moederdag. Zie verder www.moremusicorkest.nl en de Facebookpagina van het More Music Orkest. Voor meer informatie Willem Poterman, mobiel 06-1203 5376.

Vorig artikelSVOD verhuist naar ijsbaan de Scheg
Volgend artikelWijk Zandweerd weer getroffen door autobrand