DEVENTER – Op 25 april organiseren Silvia’s Catering op Rolletjes, Café Brasserie Nooit Gedacht, Eetcafé Boskamp en Bij Ripperda, hun 2de  5 gangen voorjaars foodtocht langs velden en wegen, nu in het prachtige Salland. Silvia’s Catering op Rolletjes serveert haar 2e gerecht dit keer op het terrein bij camping Boerenbed ’t Wesselink. Deze voorjaars foodtocht is even wat anders, we leven al in een zo rare tijd.

De start is in Deventer bij De Kookloods van Silvia’s Catering op Rolletjes aan de Dortmundstraat 28a. Het eindpunt is Bij Ripperda in Den Nul. Tussendoor kom je langs in Okkenbroek, Schalkhaar/Averlo/ Boskamp. U rijdt door het  prachtige groene gebied van Salland .

U krijgt bij start van de route een puzzel met vragen én uw 1ste gerechtje. Daarna gaat u verder langs een prachtige route op weg naar de volgende bestemming. Bij elke stop krijgt u de lekkernij van de deelnemende ondernemer uitgereikt via “take a way”, dus geserveerd in uw auto.
De gerechten mag men vervolgens in de auto opeten op de desbetreffende parkeerplaats.

Laat u verder verrassen!

In totaal krijgt u dus 5 gerechten, een mooie route om te rijden én een uitdagend puzzelspel voor onderweg (vergeet geen pen mee te nemen en evt. iets hard om op te schrijven). Een drankje mag u zelf halen bij de lokale ondernemer of zelf meenemen.
We starten in 3 blokken vanaf 11.00 uur. De blokken zijn naar keuze.

Wilt u uzelf inschrijven voor een plek of meer informatie? Neem gerust contact op met Silvia’s Catering op Rolletjes of kijk op de site www.cateringoprolletjes.nl onder “wie goat toeren”.

Prijs € 35,00 p.p . Zo steunt u ook de horeca.

Wij zien u graag op 25 april.

Vorig artikelGodebaldpark in Keizerslanden officieel geopend
Volgend artikel4 mei herdenking in Diepenveen ook dit jaar zonder publiek