DEVENTER – Heel Nederland kleurde vandaag rood-geel. In alle uithoeken van het land – van Groningen tot Zeeland en van Noord-Holland tot Limburg – waren (en zijn nog steeds) vele Eagles-ambassadeurs onderweg om vierduizend seizoenkaarthouders te bedanken voor hun steun door hen hoogstpersoonlijk een 100 jaar Vetkampstraat Wedstrijdpakket te overhandigen.

Vierduizend seizoenkaarthouders, vierduizend verhalen. Omdat het uiteraard ondoenlijk is om alle positieve en bemoedigende woorden van onze fantastische supporters in één bericht te vangen, kiezen we ervoor om een ervaringsverhaal van een van onze Eagles-ambassadeurs te delen. En dat is het verhaal van Rob de Jong. Welbespraakt als stadionspeaker, maar ook als Eagles-ambassadeur weet hij zijn ervaringen van vandaag feilloos uit te drukken in treffende woorden die symbool staan voor de eerste dag van het 100 jaar Vetkampstraat Actieweekend.