Pierce is een 6 jaar oude zwart witte kater. Dit mannetje is lief en verlegen. En, als hij zijn verlegenheid heeft overwonnen komt hij ook zeker naar zijn nieuwe baasje toe voor een aai en een knuffel.

Hij zal waarschijnlijk wat tijd nodig hebben om helemaal uit zijn schulp te kruipen. Maar, als daar begrijp en ruimte voor is, gaat hij zeker zijn ware aard tonen: een echte kameraad voor het leven!

Aan een balkon of kattenren heeft deze jongen echt niet genoeg. Ook is Pierce een solist, andere katten of honden zijn, ook gezien zijn verlegenheid, geen optie. Kinderen vanaf een jaar of 12 die zijn ware aard begrijpen kan hij waarschijnlijk best om zich heen verdragen. Wie geeft deze kater een safe house, veilige plek plus een mooi buitenleven?

Voor meer informatie: zie de website van asiel de Kuipershoek in Klarenbeek.

Vorig artikelColumn Marcel Schoemaker: Goudjakhals
Volgend artikelHet Van Hetenstraat debat dinsdag 11 mei live te volgen