DEVENTER – Galerie DNA organiseert in haar ruime expositieruimte inmiddels een jaar lang eigenzinnige en hedendaagse tentoonstellingen.

De nieuwste expositie met schilderijen van Suzan Schuttelaar ‘all the girls’ kunt u bezoeken van 3 juni tot en met 10 juli. Suzan beheerst verschillende genres, maar voelt zich vooral creatief kunstenaar. Zij heeft haar atelier aan de rand van de binnenstad van Gouda. Zij is onder andere bekend van exposities in diverse galeries en musea.

Ieder mens inspireert haar op een persoonlijke manier, ieder hoofd en lichaam heeft zijn eigen expressie en zijn eigen verleden. Daarom probeert ze bij elk werk een verhaal te vertellen, vanuit haar individuele interpretatie. Mensen blijven een centrale plaats innemen in haar werk. Suzan gaat uit van een aantal klassieke principes van de schilderkunst en combineert die met de losse toets van het impressionisme. Zij combineert haar schilderijen soms met gekleurde draden. Hierdoor laat ze het platte vlak los en wordt haar werk ruimtelijk.

Ook in galerie DNA zijn een aantal werken te zien, waarbij gekleurde draden onderdeel zijn en tegelijkertijd loskomen van het schilderij.

Het werk van Suzan Schuttelaar is te zien in combinatie met de beelden van galeriehouders Anneke Mensink, Diana Joseph en vaste exposant Noëlla Moen.

U bent van harte welkom om deze expositie vrijblijvend te bekijken! galerie DNA, Golstraat 9 te Deventer (www.galeriedna.nl).

Open van donderdag t/m zaterdag van 12.00 – 16.00 uur en op de eerste koopzondag van de maand.

Vorig artikelIJsselbiënnale-tentoonstelling in Museum De Waag
Volgend artikelWethouder Grijsen slaat eerste paal Johannes Aupingkwartier