DEVENTER – Sinds dit seizoen telt de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding maar liefst 120 jeugdspelers. Stuk voor stuk ambitieuze talenten die vrijwel dagelijks hun droom najagen om ooit te debuteren in het eerste elftal van Go Ahead Eagles.

Het najagen van die droom vraagt de nodige offers en investeringen. Het combineren van trainingen en wedstrijden met school, studie, familie en sociale contacten vereist discipline en maatwerk. Dit geldt al helemaal voor enkele jeugdspelers van de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding die buiten de Stedendriehoek wonen en vrijwel dagelijks vele kilometers en reisuren maken om in Twello in zichzelf te investeren als voetballer.

Juist voor díé jeugdspelers ‘van heinde en verre’ is de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding voor het seizoen 2021/2022 op zoek naar gastouders, waar ze een paar dagen per week terecht kunnen om zo nu en dan even níét op en neer te hoeven reizen. Om zodoende even rustig bij te kunnen komen of zich in alle rust een paar kostbare uren op hun schoolopleiding of studie te kunnen richten.

Geïnteresseerd om een van de jeugdspelers als gastouder een rood-geel thuisgevoel te geven? Neem dan vrijblijvend contact op met Eric Whittie (hoofd Go Ahead Eagles Voetbalopleiding) via e.whittie@ga-eagles.nl.

Vorig artikelDodenherdenking in Deventer
Volgend artikelVerras je moeder met een leuke activiteit op 8 of 9 mei