vrijdag, 19 april 2024

Stralende NLdoet dag bij vv Diepenveen

DIEPENVEEN – Vrijdag 28 en zaterdag 29 mei was het tijd voor de landelijke NLdoet dag. Voor voetbalvereniging Diepenveen betekende dit dat er een grote groep clubgenoten bereid werd gevonden om te helpen het sportpark op te knappen. Een mooi moment om andere clubgenoten te ontmoeten en samen een bijdrage te leveren aan de club VV Diepenveen.

Sportpark ‘de Zunnebargh’ deed haar naam eer aan, onder een heerlijk zonnetje werden de handen uit de mouwen gestoken. Al vroeg op de dag kwamen de goedgemutste clubgenoten aangelopen. De handen vol met emmers, schoonmaakmiddelen, borstels en huishoudtrappen. De ‘groenploeg’ nam schoppen, tuin- en snoeigereedschap mee. Allemaal gretig om te beginnen. De entree is schoongemaakt, de hele gevel en kozijnen zijn gereinigd en de ramen werden gelapt. 

Er zijn nieuwe banken rond het speelveld geplaatst en de bestaande bankjes op het terras werden voorzien van mooie nieuwe houten balken. Het hele sportpark is opgeruimd en de dakgoot is schoongemaakt. Er is veel groen gesnoeid en de speeltuin is weer spik en span gemaakt. In de doelhavens zijn tegels gelegd en de afrastering is hersteld. 

Kortom, er is veel werk verzet. Om half twee was iedereen klaar en kon er terug gekeken worden op een zeer geslaagde dag. Er werd samen een lunch genuttigd en nagepraat.  

Vorig artikelOorlogsmonument Diepenveen in een nieuw jasje
Volgend artikelHandhaving stuurt na afsluiting Verlaagde Wellekade mensen weg
error: Content is beschermd!!!