Goed voorbereid en fris de zomer in, dat doen we met de Nieuwenhuijse jaarbeurt en de aircocheck en -reiniging. Met de jaarbeurt bent u verzekerd van het beste onderhoud voor de scherpste prijs.

U betaalt een vanaf prijs van €219,- én u krijgt tot 15% korting op de onderdelen en uren. Op de te gebruiken onderdelen ontvangt u vervolgens ook nog eens een levenslange garantie.
Tijdens de jaarbeurt is de apk gratis, voorzien we uw Volvo van de nieuwste software-updates en krijgt u 1 jaar Volvo Assistance. Dit laatste is onze Europese pechhulp waarvan u 24/7 gebruik kunt maken. Is uw auto nog niet toe aan een beurt? Met de aircocheck en -reiniging controleren we niet alleen de werking en de temperatuur van de airco, maar verwijderen we meteen eventuele schimmels en bacteriën die nare geurtjes veroorzaken. Zo houdt u in de zomermaanden het hoofd koel.

Maakt u gerust een afspraak bij onze werkplaats in Deventer aan de Revalstraat 6. De werkplaats is geopend van 7.00 ‘s ochtends tot 18.00 uur ’s avonds. Dan kunt u straks weer onbezorgd de weg op!

Vorig artikelKunstwandeling Eilandje op het Deventer Vogeleiland
Volgend artikelDeventer Op Stelten 2021– Binnen de Perken hoogstaand theater dat je raakt