Iedereen heeft wel eens met rouw te maken. Rouwen kan door erover te praten, stil te zijn en door te doen. Praktisch aan de slag gaan met je rouw kan helpend zijn. Daarom bieden we deze workshop aan. In een kleine, besloten groep maak je een armband van leer en/of materialen waar je herinneringen aan hebt. Zo creëer je je eigen unieke betekenisvolle armband. Tijdens de pauze spelen en zingen we live kleine liedjes geïnspireerd op het thema rouw. Wij zijn Paulien Zwart van Black Effect en Bas van Roon van Basbuitencoach. Een mooie mix van creativiteit en kennis over rouw.

Eerdere deelnemers:
‘Deze workshop was zeker steunend aan het rouwproces.’
‘Hoe mooi is het om een herinnering te kunnen dragen van een overleden dierbare.’

Voor meer informatie www.blackeffect.nl of www.basbuitencoach.nl.

Vorig artikelMan slachtoffer van bankpasfraude, politie zoekt herkenning (video)
Volgend artikelKloosterkoffers, verhalen uit het Jongerenklooster