DEVENTER – In opdracht van Gildebor (SWB Midden Twente) worden er 52 kavels verkocht via online veilingplatform Onlineveilingmeester.nl. De online veiling staat reeds online en sluit woensdag 16 juni 2021 vanaf 19:30 uur. In totaal staan er 52 kavels online waar men een bod op uit kan brengen. Denk aan meerdere bedrijfsauto’s, bedrijfswagens en schaftwagens, maar ook aan bladblazers, kettingzagen en een straatveegmachine. De online veiling is georganiseerd in opdracht van Gildebor (SWB Midden Twente) en vindt plaats op het online veilingplatform Onlineveilingmeester.nl.

Door middel van een online veiling geeft Gildebor (SWB Midden Twente) haar overtollig geworden materieel op een duurzame en transparante wijze een tweede leven. De levensduur van het materieel wordt namelijk verlengd en iedereen krijgt de kans om een bod uit te brengen.

Het is voor geïnteresseerden mogelijk om de kavels in het echt te komen bekijken tijdens de kijkdag van de veiling. De kijkdag vindt plaats op vrijdag 11 juni 2021 tussen 13:00 uur en 15:30 uur. De kavels staan op een locatie van het veilingplatform: aan de Maagdenburgstraat 5 in Deventer. Onlineveilingmeester.nl organiseert sinds vorig jaar online veilingen met kavels welke op deze locatie in Deventer staan. Ook worden hier frequent inbrengveilingen voor zowel particulieren en ondernemers als voor overheden georganiseerd. Inbrengveilingen zijn online veilingen waarbij meerdere partijen goederen in kunnen brengen en via één gezamenlijke veiling aan kunnen bieden.

Via het veilingplatform Onlineveilingmeester.nl is het mogelijk een bod uit te brengen op de kavels afkomstig van Gildebor (SWB Midden Twente). Meer informatie over de veiling kun je hier vinden: https://www.onlineveilingmeester.nl/nl/veilingen/3672