BATHMEN – Het is bijna zover zondag 27 juni gaan we van start met de eerste van een serie van 4 fietstochten. Vorig jaar in de zomer ontstonden de “Fietsrondes van Battum” welke in de zomer coronaproof zijn georganiseerd. De animo en het enthousiasme van de deelnemende fietsers en vrijwilligers was groot en de fietsrondes van Battum lijken een blijvertje te zijn!

Het is dan één van de routes van vorig jaar (richting Okkenbroek), maar deze keer wordt de route tegengesteld gefietst en daardoor ziet alles er weer heel anders uit. Het belooft een mooie dag te worden.

Bij elk rustpunt krijgen de fietsers iets te eten of te drinken en worden zij vermaakt met kunst en/of muziek. De bonnen voor de  drankjes en hapjes kunnen worden ingeleverd bij de lokale horeca waar de route die dag langskomt.  De routes eindigen op De Brink in Bathmen.

INSCHRIJVEN IS VERPLICHT en dit kan via www.bathmen.nl of bij het Infopunt. De inschrijving begint op vrijdag 5 juni. Wacht dan niet te lang, want vol=vol. De kosten bedragen € 15,00 per persoon en hiervoor krijgt u onderweg een drankjes en hapjes en u betaalt bij inschrijving.

Volg ook de Facebookpagina of het Instagramaccount van de Stichting Bathmen Promotie (Beleef Bathmen).

De volgende data zijn; de zondagen 25 juli, 29 augustus en 19 september. Bent u er weer bij ?? We kunnen weer zeggen: in Battum is altijd wat te doen!

Vorig artikelOnline veilen is booming business
Volgend artikelYoung Leaders pitchen hun plannen voor burgemeester König