DEVENTER – Zaterdagmiddag 10 juli ontvangt Boekhandel Broekhuis Deventer met trots de legendarische GERONIMO STILTON in en rond haar winkel in de Lange Bisschopstraat 7. De wereldberoemde muis zal boeken signeren en natuurlijk met zijn vele Deventer fans op de foto gaan.

Geronimo Stilton
De boeken van Geronimo Stilton worden geschreven als autobiografische verhalen, met Geronimo Stilton als ik-figuur. De boeken worden uitgegeven onder de naam Geronimo Stilton, maar zijn gebaseerd op de ideeën van de oorspronkelijke schrijfster Elisabetta Dami. De reeks wordt door diverse tekenaars geïllustreerd. Ook in Nederland is het al jaren een van de meest populaire kinderboekenseries. De serie richt zich op kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar en verschijnt ondertussen in 35 talen.  

De naam van de muis is afgeleid van de Indiaanse held Geronimo, de militaire aanvoerder van de Apachen aan het eind van de 19e eeuw, en van de Britse kaassoort Stilton, die een sterke smaak heeft. In de serie zijn zowel leesboeken als stripboeken rond Geronimo Stilton verschenen, alsmede diverse spin-offs. Boekhandel Broekhuis Deventer lanceert een geheel nieuw assortiment met Stiltonboeken en -artikelen. 

Zaterdag 10 juli | 13.00 – 15.00 uur
Boekhandel Broekhuis
Lange Bisschopstraat 7, Deventer

Vorig artikelKoekstadrit gaat weer van start
Volgend artikelSV Schalkhaar krijgt een PMD container