DEVENTER – In de afgelopen dertig jaar is het aandeel mensen met overgewicht in Nederland toegenomen. Ook hebben steeds meer mensen last van allergieën wat al dan niet gepaard gaat met huidproblemen. Praktijk Zinnith, de specialist in gezondheid, heeft ruim 20 jaar ervaring met de aanpak van deze klachten. We hanteren een  gecombineerde aanpak. Dit houdt in dat er zowel naar de klacht als naar het lichaam in zijn geheel wordt gekeken.

Of mensen nu met overgewicht, huidproblemen, hooikoorts of andere allergieën aankloppen, bij praktijk Zinnith wordt verder gekeken dan alleen de klacht. Er wordt gekeken naar de mens als geheel, waarbij de klacht wellicht aan iets anders ten grondslag kan liggen. Bij overgewicht bijvoorbeeld, kan er naast verkeerd of te veel eten gezocht worden naar andere fysieke oorzaken. Naast  een op maat gemaakt voedingsadvies (dus totaal passend en uitgetest bij de cliënt) , kunnen er ook andere adviezen worden gegeven. Bij hooikoorts en andere allergieën evenals bij huidproblemen, kan de werkelijke oorzaak dikwijls binnen het lichaam gevonden worden. Wanneer de behandeling hierop wordt gericht, is er meer kans op blijvend herstel van klachten en symptomen.

Zaldoc, sinds 2000 therapeut bij praktijk Zinnith, heeft hiermee uitgebreide ervaring opgedaan. De therapeut gaat samen met de cliënt aan de slag. Zaldoc: ”Omdat elk mens uniek is bestaat er geen standaard aanpak. Dat Hooikoorts en eczeem klachten zijn waar men van af kan komen wordt vaak niet beseft. De kracht zit hem in een gecombineerde behandeling. Zo nodig werk ik samen met andere therapeuten en artsen in de gezondheidszorg. Dat kan natuurlijk ook regulier zijn. We zijn er voor de gezondheid van onze cliënten. Iedereen heeft zijn expertise, samenwerken vind ik heel normaal”. Zaldoc, gediplomeerd Gezondheidsspecialist, put uit kennis van Westerse en Oosterse Geneeswijzen die hun kracht door de eeuwen heen bewezen hebben.

Praktijk Zinnith is dagelijks bereikbaar op 0570613718 www.zinnith.nl