TWELLO – Madelon Schreuders, tot voor kort eigenaresse van De Rozijnenkorf in Deventer, heeft haar bedrijf verhuisd naar een kleinschalig bedrijventerrein in Twello. Nieuwe naam: De Kleine Korf, Wijnen en Heerlijckheden. Op een eigentijdse, industriële locatie.

Afgelopen week heeft Madelon de sleutel ontvangen van De Kleine Korf aan de Weteringstraat in Twello. ‘Ik ben blij met mijn nieuwe ‘Korf’. Het is een stoere en multifunctionele locatie. Voor mijn wijncursussen, wijnproeverijen, wijnimport en opslag van pallets. Voor het inkopen, verpakken, leveren en afhalen van wijnen, olijfolie, azijnen, tapenades, kadopakketten enzovoorts op bestelling. Via de webshop, telefonisch, per e-mail of app. Bestellingen zijn af te halen op donderdag en vrijdag tussen 10.00 en 13.00 uur. Of op afspraak. Thuisbezorging kan ook. Gratis binnen de gemeenten Deventer, Voorst, Apeldoorn en omgeving. Ook is het een prima showroom, kantoor en overlegplek voor (zakelijke) afspraken.’

Duimpjes, hartjes en applausjes

‘Ik ben er nog steeds voor mijn Deventer klanten. Maar er komen nieuwe klanten uit een andere gemeente bij. Ik heb daarmee mijn werkgebied uitgebreid. Vanzelfsprekend hoop ik dat alle ‘duimpjes, hartjes en applausjes’ die ik in de afgelopen periode met veel plezier heb mogen ontvangen, worden omgezet in veel mooie wijnen, verrassende heerlijckheden en enthousiaste, nieuwe en bestaande wijncursisten’, aldus Madelon.

www.dekleinekorf.nl

info@dekleinekorf.nl

06-46090100

Vorig artikelYoung Leaders pitchen hun plannen voor burgemeester König
Volgend artikelWilde dieren- en plantensoorten in je eigen tuin is hot