DEVENTER – Na meer dan 25 jaar met hart en ziel gewerkt te hebben voor het internationaal buitentheaterfestival ‘Deventer Op Stelten’, de Deventer Boekenmarkt en het Dickens Festijn neemt Anjo de Bont afscheid van het Evenementenbureau dEVENTer.

Vol trots en waardering kijkt ze terug op een prachtige en intensieve tijd. De evenementen betekenen voor haar zoveel meer dan werk, het was en is haar passie en haar leven.

Samen met haar man Hein hebben ze ‘Deventer Op Stelten’ bedacht. De drie evenementen hebben ze grootgebracht tot wat ze zijn: iconische, kwalitatief hoogstaande, grootschalige culturele evenementen in, met en door Deventer, met een gigantisch publieksbereik en een enorme impact op cultureel, sociaal, maatschappelijk en economisch gebied. De evenementen zijn toonaangevend, dynamisch en inspirerend en hebben nationale en internationale erkenning gekregen.

“Ieder jaar legden we de lat hoger. Nog mooier, nog beter, nog meer creativiteit, durf, lef, speelsheid, magie, verwondering, verdieping, verbeelding, talent en diversiteit. Door veel festivals te bezoeken, alle voorstellingen zelf te zien, de productie en draaiboeken met een militaire precisie voor te bereiden, zijn we tot uitzonderlijke resultaten gekomen. In de complexiteit van grootschalige publieksevenementen in een stad als theater, hebben we soms het onmogelijke mogelijk gemaakt”, aldus Anjo de Bont

In verband met corona is een afscheidsbijeenkomst helaas niet goed mogelijk.

Vorig artikelOnderhoud Immer Weiterbrug
Volgend artikel‘Home Edition’ verlengd tot 31 juli 2021 in Deventer