DEVENTER – Ondanks alle restricties en maatregelen waar de medewerkers van Vredehof het afgelopen moeilijke ‘coronajaar’ mee te maken hebben gekregen, heeft Vredehof Uitvaartverzorging opnieuw het Keurmerk Uitvaartzorg (inclusief mortuariumbeheer), het NEN-EN-ISO 9001:2015 certificaat en GreenLeave certificaat behaald voor de gehele organisatie. Pedro Swier, algemeen directeur, zegt dan ook trots te zijn op alle medewerkers die samen hebben gezorgd voor het behalen van dit mooie resultaat.

Het ISO certificaat is van toepassing op het volgende: het regelen en uitvoeren van uitvaarten, het overbrengen en verlenen van de laatste zorg aan overledenen, mortuariumbeheer en thanatopraxie. Zowel het ISO 9001 als het Keurmerk Uitvaartzorg legt de nadruk op klanttevredenheid en de daaruit voortkomende kwaliteitszorg en continue verbetering. Het beleid, de efficiëntie van bedrijfsvoering en de processen en procedures zijn geoptimaliseerd en getoetst aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving.

Als duurzame GreenLeave gecertificeerde uitvaartverzorger houdt Vredehof zich aan de zeven kernprincipes van GreenLeave. (Goed werkgeverschap / Duurzame bedrijfsvoering / Duurzame Inkoop / Eerlijk zaken doen / Maatschappelijke betrokkenheid /  Eerlijk en transparant communicatie over duurzaamheid / het opleiden van medewerkers op het gebied van duurzaamheid). Door het behalen van deze certificaten voor de gehele bedrijfsvoering zijn de klanten van Vredehof dan ook verzekerd van een optimale, duurzame en continue kwaliteit van de diensten.

Vorig artikelLeer roeien in de zomervakantie bij Daventria
Volgend artikelMariam (11) uit Deventer wint nationale tekenwedstrijd