DEVENTER – Praktijk Zinnith heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in het behandelen en ondersteunen van mensen en hun gezondheid. De afgelopen jaren heeft de praktijk zich gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan rug, nek en andere gewrichten. Hierbij wordt Dorntherapie ingezet, samen met andere behandelvormen. Het is gebleken dat de kracht van meerdere behandelvormen tot goede resultaten leidt.

Bij praktijk Zinnith wordt niet alleen de klacht behandeld maar wordt er ook naar de oorzaak gezocht. Na uitgebreid onderzoek n.a.v. de klacht komt dikwijls de oorzaak elders in het lichaam naar boven. De aanpak richt zich naast de klacht ook op de oorzaak. Hierdoor is de kans op blijvende genezing aanmerkelijk groter. Zaldoc, therapeut bij Zinnith, werkt heel gericht bij rugproblemen. Middels onderzoek, metingen en een onderzoek gesprek wordt uitvoerig in kaart gebracht wat er aan de hand is. Op basis daarvan maakt hij samen met de cliënt een behandelplan op maat.

Wanneer Dorntherapie (bekken-, wervelcorrectie) wordt ingezet, wordt het gehele lichaam behandeld en niet alleen de klachten zone. Al te vaak komt rugpijn in oorzaak niet uit de rug maar elders vandaan. Indien nodig wordt er gewerkt met elektrotherapie om de doorstroming te bevorderen en pijn te bestrijden. Ook kunnen er nog andere adviezen worden gegeven. In de praktijk is gebleken dat deze totaalaanpak veel meer brengt dan een enkelvoudige behandeling. Ook klachten waarmee u al langer rondloopt kunnen op deze wijze worden behandeld. Zaldoc: ”In mijn praktijk komen jong en oud. Ook (top)sporters weten de weg te vinden naar mijn praktijk. Mensen helpen, zodat zij zich weer vrij kunnen bewegen en zich goed voelen in hun lichaam, is mooi om te doen. Een behandeling vraagt echter ook om inzet van de cliënt, we doen het immers samen!”

Praktijk Zinnith is dagelijks bereikbaar op 0570613718 www.zinnith.nl

Vorig artikelColumn Marcel Schoemaker: Halsbandparkiet
Volgend artikelWeer feestende jongeren langs IJssel: politie grijpt in