DEVENTER – Stel je even voor: je voeten op het gras, een stralende zon aan de hemel, een hapje en drankje onder handbereik en een prachtig uitzicht op de IJssel, de groene uiterwaarden en het historische stadsfront van Deventer… Dat is zonder twijfel pop-up horecavoorziening Meadow op het Deventer Stadsstrand!

Een unieke plek aan de westkant van de IJssel, waar je jaarlijks tussen april en oktober geniet van lekkere koffie, een borrel en zomerse streetfoodgerechten. Bij Meadow kun je gratis parkeren en zit je vlak bij het pontje waarmee je in een tel in het centrum van deze Hanzestad staat. Zo is deze plek de perfecte start of de ultieme afsluiting van een dagje Deventer. Of beide natuurlijk!

Vorig artikelOp Wijksafari Hittestress in Zandweerd-Noord
Volgend artikelExtinction Rebellion bij Rabobank Deventer: “Stop met het financieren van de klimaatcrisis!”