DEVENTER – Om te vieren dat de bioscopen weer open mogen, is het vandaag extra feestelijk in de Vue bioscoop in Deventer. De eer om officieel de deuren van Vue te openen is aan de eerste bezoeker die voor de deur staat met een geldig ticket voor de eerste voorstelling. De opening zal om 12.00 uur plaatsvinden. Nadat het oranje lint is doorgeknipt, ontvangt de bezoeker bloemen, champagne en een giftcard voor een gratis vervolgbezoek, inclusief hapje en drankje. Voor alle bezoekers die op 5 juni een avondvoorstelling bezoeken, staat ook een welkomstdrankje klaar.

De gelukkige 1e bezoeker was mevr. Lotte Herbrink. Zij is nu eigenaar van een mooie bos bloemen, een Vue-giftcard, en een mooie herinnering.

Vorig artikelColumn Mikal Stet: Jacky
Volgend artikelDSC Afdeling Gymnastiek zoekt een gymleidster