IJsselbiënnale 2021:
De IJsselbiënnale 2021 is op 18 juni van start gegaan! Dit is een internationale kunstroute langs de IJssel. Ga op pad met je reisgids, verken de buitententoonstelling van 120 km, met werken van maar liefst 27 kunstenaars of bezoek het gevarieerde programma vol theater, muziek en kunst.

De reisgids en routekaart zijn te kopen via www.ijsselbiënnale.nl
Voor alle activiteiten in de gemeente Deventer van de IJsselbiënnale, kijk op www.deventer.info/agenda

Dagtochten Deventer:
Even een dagje eropuit en lekker uitwaaien maar geen zin in allemaal geregel? Dan zijn de dagtochten vanuit Deventer perfect. Er zijn tochten naar verschillende steden zoals Kampen of Arnhem maar ook een borrel- / luxe lunchvaart. Voor ieder wat wils! De tochten zijn op vaste data en moeten van te voren gereserveerd worden.

Reserveren voor de boottochten kan via www.janplezier.nl

Kunstwandeling Eilandje:
Je kan weer op expeditie op het Deventer Vogeleiland! Met een Eilandje-trommel, die je zelf in elkaar zet, ga je goed voorbereid op stap. In de trommel zitten vijf mysterieuze kunstvoorwerpen én informatie over de nieuwe kunstwerken. De kunstwandeling is een aanrader voor families, gezinnen en andere avonturiers, die ongeveer een half uur op expeditie willen. De wandeling is minder geschikt voor mensen, die slecht ter been zijn.

Voor meer informatie over de wandeling kun je kijken op www.deventer.info

Gildewandeling met gids
De gildewandelingen met gids zijn weer begonnen! De wandeling is elke dag om 13:30 en op zaterdag ook nog extra om 11:00 uur. De wandeling duurt ongeveer 1.5 uur.

De wandeling is € 6,00 euro per persoon en is telefonisch te reserveren via de VVV-Winkel. 0570-710120(keuze #1)
Meld je snel aan want er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Vorig artikelDeventer ziekenhuis voert versoepelingen door
Volgend artikelMultivlaai opent binnenkort op Winkelcentrum Colmschate