COLMSCHATE – Met ingang van maandag 6 september is het mogelijk om iedere maandagmiddag te bridgen in ’t Hof van Colmschate, Holterweg 104 in Colmschate. Speelt u liever 1 x per 2 weken op maandagmiddag dan is dat eveneens mogelijk.

Wanneer u liever op een avond bridget dan kan dat op woensdag. In het nieuwe seizoen beginnen we weer op 1 september. U bent van harte welkom om vrijblijvend 2 keer mee te spelen, voordat u besluit om lid te worden. Op 14, 21, 28 juli en 4, 11, 18 augustus organiseren we een gezellige zomeravond bridgedrive, waarbij leuke prijzen zijn te winnen.

Indien u in het nieuwe seizoen lid wordt van onze club, dan kunt u kosteloos deelnemen aan deze bridgeavonden. Bridget u op dit moment nog niet, maar wilt u het spel wel leren? Meld u dan aan voor de bridgecursus voor beginners die we in september gaan geven.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met Simone Heijting via simone.heijting@ziggo.nl of 06-30340458.

Vorig artikelBakker Bart op winkelcentrum Colmschate gesloten i.v.m. corona
Volgend artikelNieuw bestuur Volt Deventer unaniem verkozen