DEVENTER – Op veler verzoek organiseert Lions Deventer IJsselvallei in de nazomer weer een Lions Classics: de twaalfde in dit geval. Op zondag 26 september kunnen oude en nieuwe deelnemers weer genieten van een rit door het prachtige landschap van Oost Nederland, met enkele verrassende stops onderweg.

Zoals gebruikelijk zijn voertuigen van 15 jaar en ouder welkom. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met de condities rond corona. Zo zullen de auto’s vertrekken in tijdslots en zal er geen uitgebreide show vooraf op de Brink zijn. Start en finish zijn wel in de directe nabijheid van de stad Deventer.

IJsselvallei hoopt dat dit jaar ook vooral geëlektrificeerde klassiekers in zullen schrijven. Om vast in de sfeer te komen zijn er nu ook edities van eerder gereden routes beschikbaar. Zie voor meer informatie: www.lionsijsselvallei.nl/classics21

De opbrengst van zowel de oude routes als deelname aan de Lions Classics komt weer volledig ten goede aan de goede doelen voor het komend clubjaar.

Vorig artikel25 juli “La Grande Zomerbrocante” op de brink gaat niet door
Volgend artikelConcerten van Muziekkoepel Nering Bögel vanwege hoog water geannuleerd