DEVENTER – Op zaterdag 4 juli 2021, omstreeks 6.00 uur, is er een woningoverval gepleegd op de zevende woonlaag van een flat aan de Dreef in Deventer. Terwijl de bewoonster nog in bed lag zijn twee mannen de woning binnen gedrongen. De mannen hebben het slachtoffer bedreigd en ze hebben meerdere goederen weggenomen.
De politie is druk bezig met het onderzoek en hebben al diverse oproepen geplaatst. Omdat ze opzoek zijn naar nog meer informatie plaatsen ze nogmaals een getuigenoproep.

Heeft u iets gezien in de nacht van 4 juli tussen 04:00 uur 06:00 uur of woont u in de omgeving van de Dreef en beschikt u over camera’s? Laat het ons weten via een PB of bel 0900-8844. Liever anoniem dat kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000
Vorig artikelAfsluiting Oerdijk voor bestrijding eikenprocessierups en snoeiwerkzaamheden
Volgend artikelOok DAVO bieren sluit tijdelijk de deuren door corona