DEVENTER – Natuurlijk mag de Troostdichter op het Deventer Woordwaarde Festival niet ontbreken. Al vanaf het prille begin heeft de mens behoefte aan troost. En de essentie van troost is luisteren. Boudewijn Betzema heeft van troosten zijn vak gemaakt. Als geen ander doorgrondt hij de diepe behoefte aan troost en biedt hij door zijn luisterend oor of beter met zijn luisterend hart, lucht en verlichting aan de mens in de soms grote nood. Gedurende de vijf jaar dat hij dit bijzondere werk verricht, hebben honderden mensen in Deventer, Zwolle, Zutphen, Nijmegen dit mogen ervaren.

Samen met ras musicus Jack Kroes op contrabas is hij op 29, 30 en 31 juli in de crypte van de Lebuinus te vinden. Jack heeft zijn sporen verdient op veel plekken in de muziekwereld. Hij is thuis in de jazz, de grote klassieke orkesten, in de oude muziek en als solist, kortom het belooft een teer, gevoelig en zeker bijzonder geheel te worden. Jack met zijn troostend instrument samen met troostdichter Boudewijn in de crypte van de Lebuinus.

Vorig artikelKoorvesper in Nieuw Sion aanstaande zondag en 22 augustus
Volgend artikelVrijwillige Hulpdienst Diepenveen is op zoek naar jou