DEVENTER – Yogadocent Berry Steenbruggen viert deze maand zijn 35-jarig jubileum. Intussen zijn we meer dan 20.000 yogalessen verder.

In 1986 begon hij in kleine zaaltjes in verschillende wijken van Deventer.  Yoga was toen nog iets zweverigs en er werd ook wel raar tegen aan gekeken dat een man yogalessen ging verzorgen.  Maar nu tijdens de coronacrisis heeft iedereen wel ingezien hoe belangrijk regelmatig bewegen en ontspannen is.

Het yogafeestje wordt dit jaar groots aangepakt. Iedereen in Deventer en omgeving die van plan is om ook te gaan genieten van de yogaontspanning ontvangt een gratis privé-yogales op maat. Ook is het mogelijk, wanneer je nog twijfelt, om twee gratis proeflessen te ontvangen in een groep.  

Berry geeft nu yogales in mooie ruime zalen zoals de kerk in Colmschate en de kerk in Epse. Er zijn ook yogalessen op De Worp, Borgele, Twello en Terwolde. Een gemiste yogales is gemakkelijk in te halen.

Berry heeft veel klankbaden en mantraconcerten georganiseerd en ook in dit jubileumjaar komt er een mooi concert.

Kijk eens op zijn site www.yogaberrydeventer.nl  Reserveer je privéles of groepsles door Berry te mailen info@yogaberrydeventer.nl of te bellen 0618735591

Vorig artikelKoninklijk paar brengt 14 september bezoek aan o.a. Deventer
Volgend artikelUitreiking boek Leny Stappers DOORZINGEN LEEN!