DEVENTER – Door het versoepelen van de maatregelen kan het Parkinson Café Deventer weer stap voor stap van start. Natuurlijk worden daarbij alle voorzorgsmaatregelen in acht genomen om een zo veilig mogelijke bijeenkomst mogelijk te maken. 

In deze lastige periode door het coronavirus ziet het leven er voor veel mensen anders uit dan normaal, zo ook voor alle mensen met de ziekte van Parkinson of parkinsonisme en hun naasten. Gelukkig kunnen wij elkaar weer in levenden lijve gaan ontmoeten in het Parkinson Café Deventer, zij het op gepaste 1,5 m afstand. 

Het programma van 8 september zal in het teken staan van een gezellige bijeenkomst om met elkaar bij te praten over de afgelopen periode. Neem gerust ook een spelletje mee! Ook zal men aandacht besteden aan het afscheid van vrijwilligster Tonnie Tempelman. 

In oktober zal er geen bijeenkomst zijn en over de onderwerpen op 10 november en 8 december ontvangen de leden van de regio Deventer en omstreken nader bericht. Ook is dit te zijner tijd te lezen op de site van het Parkinson Café Deventer. 

Gezien de voorbereidingen wil men bij deze opstart gaan werken met een aanmeldprocedure. Hoe u zich kunt aanmelden vind u onderaan dit bericht. Voor de organisatie is het van belang dat u zich aanmeldt vóór woensdag 1 september. 

Heeft u vragen of zorgen over het bezoek aan het Parkinson Café Deventer? Raadpleeg dan de website van het Parkinson Café: www.parkinsoncafedeventer.nl.      

Aanmelden kan via e-mail info@parkinsoncafedeventer.nl of telefonisch 0572-357758 van Annie Overmars-Groen, coördinator van het Parkinson Café Deventer. 

Tijd: van 14:30 – 16:30 uur met inloop vanaf 14:00 uur. 

Waar: Clubgebouw van de Deventer Sport Vereniging Actief op sportpark ‘ De Zandweerd’ in Deventer. Parkeren kan op de parkeerplaats aan de Brederodelaan/hoek Roland Holstlaan. 

Vorig artikelOnweerstaanbare Local Deals op Deventer Eet
Volgend artikelRommelmarkt Diepenveen gaat dit jaar niet door