zaterdag, 20 april 2024

Zaterdag geen oefenwedstrijd in de Adelaarshorst

DEVENTER – Go Ahead Eagles zal aanstaande zaterdag helaas geen oefenwedstrijd spelen in de eigen Adelaarshorst. Nadat SV Rödinghausen zich in navolging van Willem II ook afmeldde vanwege medische redenen, is de zoektocht naar een nieuwe tegenstander onmiddellijk gestart. Uiteindelijk blijken de opties die er zijn om tegen een competitieve tegenstander te spelen, allemaal een uitwedstrijd in te houden.

Met een van die opties worden in organisatorisch opzicht momenteel de laatste plooien gladgestreken. “We communiceren nu in ieder geval al dat we zaterdag niet zullen spelen in De Adelaarshorst”, aldus algemeen directeur Jan Willem van Dop. “Belangrijk voor de agenda’s van onder meer vrijwilligers, supporters en leveranciers.” 

Van Dop begrijpt dat supporters zullen betreuren dat ze zaterdag geen wedstrijd in De Adelaarshorst kunnen bezoeken, maar hoopt ook op begrip richting de club. “Dit is echt een gevalletje overmacht. Zoals in het vorige bericht uitgelegd was de zoektocht naar een nieuwe, competitieve tegenstander ditmaal veel uitdagender dan de vorige keer. Toen konden we FC Emmen als een geluk bij een ongeluk vastleggen, doordat zij ook een afmelding hadden ontvangen. In onze nieuwe zoektocht hadden we te maken met competities die aankomend weekend starten en buitenlandse clubs die inmiddels huiswaarts zijn gekeerd. Daarnaast is oefenen tegen Eredivisieclubs die je in de eerste weken van de competitie tegenkomt ook niet handig.” 

Supporters die reeds een ticket hadden gekocht voor de wedstrijd tegen SV Rödinghausen krijgen uiteraard hun aankoopbedrag terug.

Vorig artikelHet Deventer Nieuws met vakantie
Volgend artikelMan zwaargewond na val van dak
error: Content is beschermd!!!