COLMSCHATE – De maatregelen als gevolg van Corona zijn versoepeld en we kunnen elkaar weer fysiek ontmoeten. Op woensdag 8 september 2021 om 19.30 uur organiseren we een Alzheimercafé in t Hof van Colmschate in Deventer.

Het thema van dit café is: ‘Hoe ga je om met veranderingen in gedrag bij dementie?’

  • Ervaren psychologen Bert Theunens en Leana Lemm komen vertellen over dit onderwerp en kunnen uw vragen beantwoorden. Welke gedragsveranderingen kunnen voorkomen bij dementie? Hoe ga je bijvoorbeeld om met ontkenning, irritatie, achterdocht, afhankelijk gedrag of ongeremd gedrag?
  • Jet During, ex- mantelzorger, vertelt over haar eigen ervaringen omtrent dit onderwerp.

U hoeft zich niet aan te melden. Conform de Corona- maatregelen zal 1,5 meter afstand in acht worden genomen.

Graag zien we u en/of uw naasten op woensdag 8 september! U bent welkom vanaf 19.15 uur bij t Hof van Colmschate, Holterweg 104 in Deventer.