DEVENTER – Vanaf donderdag 16 september aanstaande organiseert het Gilde Deventer/Seniorweb weer elke derde donderdagmiddag van de maand in de bibliotheek, bij winkelcentrum Keizerslanden, het digitale inloopspreekuur.

Gilde-Seniorweb start op deze donderdagmiddag, na een lange onderbreking door de coronamaatregelen, weer met het gratis inloopspreekuur voor mensen met vragen over hun pc (windows) en met vragen over het gebruik van hun laptop, tablet of smartphone. Door de coronamaatregelen is het niet meer mogelijk om een spreekuur te organiseren in het gebouw van Humanitas aan de Balderikstraat. In samenwerking met de bibliotheek Deventer is er een nieuwe locatie gevonden, waar de vrijwilligers/docenten van Gilde-Seniorweb klaarstaan om tussen 13.30 en 15.00 uur de vragen van bezoekers te beantwoorden. Namelijk in de bibliotheek Keizerslanden aan de Graaf Florisstraat 3 te Deventer. Door te zorgen voor de 1,5 meter afstand kan op deze nieuwe locatie op een veilige manier het spreekuur weer worden georganiseerd. Waarbij uiteraard ook de veiligheidsmaatregelen van de bibliotheek ook van kracht zijn.

Juist in deze tijd waar we nog meer aangewezen zijn op onze digitale communicatiemiddelen kan het inloopspreekuur een uitkomst bieden voor iedereen die worstelt met het gebruik van zijn of haar device. Zeker oudere, en daardoor meer kwetsbare mensen, hebben hun digitale communicatie middelen harder nodig dan ooit.

Graag ontmoet ons team u tussen 13.30 en 15.00 uur in de bieb bij winkelcentrum Keizerslanden. Inlichtingen: tel. 06-2367 5365. Informatie is ook te vinden op de website www.gildedeventer.nl.