DEVENTER – In het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan een nieuwe ‘werken bij Carinova’ website met als thema Carinova maakt mogelijk. Medewerkers komen uitgebreid aan het woord en vertellen over hun kansen en mogelijkheden in de zorg. Wat opvalt is dat zij niet denken in beperkingen. Wat écht voor hen telt is wat nog komt of kan komen. En dat is veel. Nieuwe technieken, spannende uitdagingen en oog voor de menselijke maat. Op de nieuwe website doen medewerkers hun verhaal. Sleutelwoorden daarbij zijn ik ga vooruit, ontwikkel, onderneem, werk samen en zeker niet onbelangrijk, ik geniet. Carinova maakt het mogelijk.

Naast alle vacatures tref je er natuurlijk o.a. ook informatie over Carinova als werkgever, vakantiewerk, werken als zzp’er in de zorg en stages.

De nieuwe website is uitstekend afgestemd op mobiele apparaten. Gebruiksvriendelijkheid, gebruiksgemak en heldere structuur zijn essentieel. De website is volgens de laatste stand van de techniek ontworpen en volledig ‘responsive’. Dit betekent dat de website detecteert met welk apparaat deze wordt opgeroepen, waarna de vormgeving en content zich aanpassen. Of je nu de website met een telefoon, tablet of PC de website opzoekt, Bezoekers krijgen  altijd informatie op maat. Met een korte laadtijd heeft Carinova nu een website die toegankelijk is voor alle gebruikers, met een heldere positionering en passende beeldtaal.

Benieuwd? Neem eens een kijkje, je bent van harte welkom, www.werkenbijcarinova.nl

Vorig artikelJan-Willem van Dop over de DO’s en DONT’s tijdens Go Ahead-PEC Zwolle
Volgend artikelPCOB viert jubileum met verhalenverteller