DEVENTER – De kogel is door de kerk. De Smaak van Deventer keert dit jaar nog terug op heilige grond. Ze moesten er twee jaar op wachten, maar het eerste weekend van november wordt de Lebuïnuskerk in Deventer dan toch echt weer omgetoverd tot een culinaire tempel!
Achter de schermen wordt er hard gewerkt om de editie van 2021 onvergetelijk te maken.

Binnenkort volgt meer culinaire voorpret en alles wat je moet weten over De Smaak van Deventer 2021. Zet alvast de volgende data in je agenda of meld je aan voor het Facebookevent want deze editie wil je niet missen. WE MOGEN WEER GENIETEN!

• Donderdagavond 4 november (businessavond met kaartverkoop)
• Vrijdag 5 november (vrij toegankelijk)
• Zaterdag 6 november (vrij toegankelijk)
• Zondag 7 november (vrij toegankelijk)
Vorig artikelOnderzoek naar gevolgen stoppen coronasteun ondernemers (audio)
Volgend artikel29 verenigingen uit Deventer gaan loten verkopen via de Grote Clubactie