DEVENTER – Op 16 augustus opende Fit met Antoinette de deuren van haar nieuw massage en vitaliteitspraktijk in Deventer. Fit met Antoinette biedt een uniek totaalconcept: door middel van leefstijl coaching, powerwalk trainingen en massages helpt fitcoach Antoinette jou op weg naar een gezonde leefstijl met meer energie, vitaliteit en grip op je gewicht. Voor massages en leefstijl coaching werkt Antoinette vanuit haar praktijk aan huis; de powerwalk trainingen vinden vanaf twee locaties in Deventer plaats.

Missie: breng je leven in beweging en balans
Het is een feit: de helft van de volwassen Nederlanders is te zwaar. In 2020 had 50,0% van de Nederlanders van 18 jaar en ouder matig of ernstig overgewicht. Overgewicht komt vaker voor bij mannen dan bij vrouwen. Bij obesitas (ernstig overgewicht) is dat andersom: meer vrouwen hebben obesitas dan mannen. In totaal heeft 13,9% van de Nederlanders van 18 jaar en ouder obesitas.

Fit met Antoinette wil zoveel mogelijk gemotiveerde mensen inspireren en actief begeleiden bij het vinden en het onderhouden van een gezonde leefstijl. Teneinde bewustwording te creëren rondom gezonde voeding, wat bijdraagt aan een gezond(er) gewicht en betere gezondheid.

Vanuit eigen ervaring weet Antoinette hoe fijn het is, om een coach, een luisterend oor, een motivator en klankbord te hebben wanneer je voor moeilijke keuzes in je leven staat. Iemand die je inspireert, nieuwe wegen laat zien en uitdaagt zonder te oordelen. Juist dat wil Fit met Antoinette anderen ook bieden. De werkwijze van Fit met Antoinette gaat uit van het ontwikkelen van een nieuwe gezonde leefstijl waardoor de resultaten blijvend zullen zijn. Een traject bestaat uit een op maat gemaakt programma. In dat traject kan de focus liggen op voeding, bewegen, mental coaching, herstel of een combinatie van alles.

Wil jij werken aan een gezonde leefstijl, en heb je behoefte aan een helpende hand, een luisterend oor, een duwtje in de goede richting? Informeer dan hoe jij met het 10-stappen-plan weer grip kunt krijgen op duurzame gezonde gewoontes. Zonder dieet, zonder verboden producten. Fit met Antoinette is graag jouw gids in een drukke wereld, waar jij zelf je bestemming mag kiezen.

‘Goed voor je lichaam zorgen is een investering. Je krijgt er iets voor terug wat onbetaalbaar is.’

Powerwalk Deventer biedt: Lekker buiten bewegen, Plezier staat voorop, Geen prestatiedruk, Krachtoefeningen. Meer energie Meer ontspanning Actief weken aan je conditie Je voelt je beter!

Meer informatie:
Fit met Antoinette richt zich op volwassenen die vitaler willen worden. Mensen die letterlijk en figuurlijk in beweging en balans willen komen, maar die moeite hebben om dit alleen te doen. Je weet wel dat gezond leven veel voordelen oplevert en je bent tot op zekere hoogte gemotiveerd om te veranderen, maar je mist misschien kennis, tijd en wellicht ook inzicht in eigen gewoontes om deze stap zelf te zetten. Fit met Antoinette is gevestigd in Deventer, vlak bij jou. *
Voor meer informatie zie: www.fitmetantoinette.nl

Vorig artikelStekjesbeurs 2 oktober in Lettele
Volgend artikelInterview met Han Römer: ‘De mens is een verhalenverteller’