DEVENTER – Dat iClean Carwash Deventer trots is om drie jaar lang op de rug van het Eagles-shirt te staan, mag iedereen weten. Woensdagavond wil de rugsponsor die trots graag uitdragen door tijdens de rust van Go Ahead Eagles – PSV in totaal dertig thuisshirts de verschillende tribunevakken in te schieten.

Blijf dus morgen tijdens de rust van de wedstrijd zoveel mogelijk op je plaats zitten om kans te maken op het vangen van een shirt. Slaag jij erin om een thuisshirt te bemachtigen? Dan mag je het uiteraard mee naar huis nemen! Behoor je tijdens Go Ahead Eagles – PSV niet tot een van de dertig gelukkigen? Ook daar is een oplossing voor bedacht door onze rugsponsor. Sinds 1 februari 2021 is het namelijk mogelijk om bij iClean Carwash Deventer te sparen voor een Eagles-shirt. Hoe? Door je auto regelmatig een grondige wasbeurt te geven in de wasstraat van iClean Carwash aan de Rostockstraat 2 in Deventer.

In totaal heb je tien stickers nodig voor een volle spaarkaart. Hoe uitgebreider de wasbeurt, hoe meer stickers je krijgt. Voor elke Platina- of VIP Express-wasbeurt ontvang je één sticker, voor een VIP  DeLuxe-wasbeurt twee stickers. Tot en met zondag 26 september kost de Platina-wasbeurt slechts € 10,- (in plaats van € 18,50) bij het inleveren van de flyer die je woensdag tijdens Go Ahead Eagles – PSV ontvangt. Het Platina-wasprogramma bestaat uit wassen, drogen, velgen, bodemreiniging, polish wax en coating wax.

Eén volle spaarkaart betekent één gratis shirt! Is je spaarkaart vol? Lever je volledig ingevulde spaarkaart in bij iClean Carwash Deventer. Vervolgens ontvang je een mail waarin een link met de bestelcode staat. Maar eerst komt iClean Carwash woensdagavond met dertig shirts naar De Adelaarshorst toe. Vangen maar!

Vorig artikelWorld Cleanup Day: duikers schonen de Rielerkolk op
Volgend artikelLaatste week spelen in de zandbak op het Grote Kerkhof