SCHALKHAAR – Ieder voorjaar en najaar organiseert Sam’s Kledingactie een aantal speciale landelijke actiedagen, om zo extra veel kleding op te kunnen halen voor het goede doel. Deze keer is er gekozen voor hulp aan schoolkinderen en hun ouders in Oeganda zodat zij, wanneer Corona voorbij is, weer terug naar school kunnen.

Actiedagen in Schalkhaar en Colmschate

De honderden vrijwilligers van Sam’s Kledingactie zamelen, grotendeels, het hele jaar door kleding en schoenen in voor het goede doel. Zij doen dit vanuit een depot aan huis of bij een bedrijf, school of kerk.

Op vrijdag 24 september en zaterdag 25 september a.s. kunt u in Schalkhaar en Colmschate kleding en schoenen -die u niet meer draagt, maar waar iemand anders misschien nog wel blij van wordt-  inleveren. Dit kan in Schalkhaar bij Het Koetshuis aan de Timmermansweg 32 en in Colmschate bij het Titus Brandsmahuis aan het Titus Brandsmaplein 2. De Sam’s vrijwilligers zijn dan op vrijdag van 18.30-19.30 uur en op zaterdag van 10.00-12.00 uur aanwezig om de goederen  -geheel coronaproof-  in ontvangst te nemen.

Kapotte en vuile kleding, speelgoed en knuffels, handdoeken, kussens en dekbedden mogen zij helaas niet aannemen.

Vorig artikelSVS Gym & Dans biedt twee gratis proeflessen aan!
Volgend artikelKaarten Go Ahead tegen PEC Zwolle binnen kwartier uitverkocht