DEVENTER – Zondag 3 oktober is er Modezondag in Deventer. Meer dan dertig winkels presenteren hun nieuwe najaarscollectie. Geef je garderobe een update met de nieuwste kleuren en de laatste modellen.

Winkeliers presenteren nieuwste mode op Modezondag
De nieuwe collectie voor het najaar en de winter hangt in de winkels. Zondag 3 oktober staat de binnenstad daarom helemaal in het teken van Modezondag.

In de Koekstad verkopen verschillende winkels duurzame modemerken en tweede-kans-producten. Er is dus ook volop keus in kleding die op een eerlijke manier gemaakt is, met respect voor mens en milieu. Niet alleen wordt er bewust omgegaan met de producten maar ook met de situatie waarin wij momenteel leven. “Dat is waarom wij kiezen voor deze opzet. Afgelopen mei was de eerste aangepaste Modezondag een groot succes, dus volgen we deze op corona-proof wijze op. Een traditionele Modezondag durfden we nu nog niet aan”, zegt één van de betrokken organisatoren.

Programma en activiteiten
Lange Bisschopstraat: Mirander, MHugs, Schräder, Jac hensen en Amazing Kids organiseren een modeshow met muziek van Plato. Daarnaast geven zij een goodiebag weg, gevuld met allemaal leuke dingen uit de Lange B en van andere ondernemers uit Deventer. Op drie momenten is er op gezette tijden een show midden op de Lange Bisschopstraat ter hoogte van de winkels.

  • Kleine Overstraat: Hemelse Hebbedingen: bij een besteding vanaf €50,- krijg je een paar sokken cadeau. Bovendien geldt deze dag een kassakorting van 25% op alle tassen en riemen.
  • Kleine Overstraat: De Blauwe Hand 1652 presenteert haar najaarscollectie.
  • Nieuwstraat: De Amaranth, duurzame mode: klanten ontvangen bij aankoop vanaf €50,- een heerlijk stuk Werfzeep.
  • Grote Overstraat: 100% Jezelf: klanten krijgen bij aankoop een leuke attentie van @thegoodroll.
  • Grote Overstraat: Hoge Ramen: koop je hier op modezondag je herfstoufit, dan krijg je bij besteding van €50,- een King Louie shopper cadeau. Besteed je €100,-, dan krijg je een King Louie goodiebag.
  • Lange Bisschopstraat: Van Uffelen heeft de broeken weken. Voor alle broeken en jeans geldt 2e halve prijs

Voor meer info, bezoek www.facebook.com/Modezondagindeventer

Vorig artikelBrand in club Chicago snel onder controle
Volgend artikelPolitie treft hennepplantage aan in woning