DEVENTER – De piekdrukte bij de toiletten en cateringpunten op de hoek van de IJsseltribune en Leo Halle tribune. Het is onder supporters van Go Ahead Eagles een verbeterpunt dat regelmatig ter sprake komt tijdens de rust van thuiswedstrijden. Met de realisatie van een toiletunit achter de IJsseltribune hoopt Go Ahead Eagles de ‘piesdrukte’ rond thuisduels aanzienlijk te verminderen.

Om het serviceniveau voor wedstrijdbezoekers van de IJsseltribune te verhogen, is er achter de IJsseltribune een toiletunit geplaatst. De toiletunit, die uit enkele heren- en damestoiletten bestaat, zal aanstaande zondag tijdens Go Ahead Eagles – Fortuna Sittard in gebruik worden genomen. Van 20:35 uur (tien minuten voor rust) tot 21:10 uur (tien minuten na het begin van de tweede helft) zijn de toiletten te bereiken via de nooddeur ter hoogte van vak 11.

Buiten deze tijdstippen is het niet mogelijk om van de toiletunit gebruik te maken, aangezien de supporters op vak 11 van de IJsseltribune anders tijdens de wedstrijd teveel hinder ondervinden van de openstaande nooddeur. Voor vragen en/of suggesties aangaande de toiletunit kunnen supporters een mail sturen naar supporterszaken@ga-eagles.nl.

Vorig artikelParkeren Verzetslaan en Stationsplein verandert
Volgend artikelLoting tweede ronde KNVB Beker: Roda JC-thuis