COLMSCHATE – Tijdens Halloween staat winkelcentrum Colmschate in het teken van griezelsferen. Op vrijdag 29 en zondag 31 oktober is er van alles te beleven! Onder begeleiding van enge griezels zijn er spannende activiteiten en workshops, Halloween eat & drinks en een kids party met spetterende optredens van Tyar, Kaj en Dolce, bekend van The Voice Kids 2021. Trek je monsterpak aan en kom gezellig griezelen op het leukste winkelcentrum van Deventer.

Griezelactiviteiten
Kinderen worden uitgedaagd om deel te nemen aan creepy Halloween activiteiten in het winkelcentrum. Er is bijvoorbeeld een Halloween spellencircuit, waarbij kinderen doodskoppen kunnen gooien, afgehakte armen vangen en ringen om bloederige vingers moeten werpen. Ook is er een rad waar de kinderen aan kunnen draaien: het menselijk rad vol griezel avontuur!

DJ Monsterworkshop
Alle jonge muziekfans kunnen een monsterlijk leuke dj-workshop volgen. Hierin leren de kinderen alle tips en tricks van het DJ vak. Alle griezelactiviteiten en de DJ Monsterworkshop worden begeleid door enge figuren, die het extra leuk en spannend maken, maar ook extra veilig. Halloween eat & drinks Natuurlijk is er aan wat lekkers gedacht! Er is een verrukkelijke snoeptafel met griezel lekkernijen, toverdrankjes en heksenlimonade met oogballen erin. De enge figuren delen ook nog eens gruwelijk lekkere snoepjes uit aan alle kinderen die meedoen aan de griezelactiviteiten.

Halloween kids party
Tyar, Kaj en Dolce, bekend van The Voice Kids 2021, treden op in de sfeer van de bekende Disney Halloween film Coco. Zij zullen de sterren van de hemel spelen en het griezelig gezellig maken op de dansvloer.

Thriller dans
Naast de zangers van The Voice Kids, zorgt winkelcentrum Colmschate voor nog meer entertainment. Dansschool Thriller geeft spannende dansworkshops waar iedereen aan mee mag doen. Ook hebben ze indrukwekkende Halloween dansacts ingestudeerd, die je niet mag missen!

Spookachtige fotobooth
Voor een blijvende herinnering aan alle griezelactiviteiten staat er een spookachtige photobooth. Hierin kunnen de kids gratis een spookachtige foto maken, die ze mogen meenemen naar huis.

Het belooft een fantastisch Halloween weekend te worden in winkelcentrum Colmschate. Durf jij langs te komen?

Programma Vrijdag 29 oktober 15.00-19.00 uur:
Griezelactiviteiten – – Halloween Kids Party – Halloween eat & drinks

Zondag 31 oktober, 13.00-17.00 uur: Griezelactiviteiten – DJ Monsterworkshop – Kids DJ Monsterworkshop Spookachtige fotobooth – Halloween eat & drinks – Thriller Dans

Praktische informatie
Dresscode monsterlijke outfit. Gratis toegang.

Vorig artikelMeerdere verkeerslichten vanochtend ‘op zwart’
Volgend artikelOfficiële Deventer Sinterklaas krant woensdag 3 november op de mat