DEVENTER – Stap aanstaande donderdag (11 november) binnen in de gezellige eetcafe setting van Chicago Comedy Club. In een aangenaam tempo wisselen een paar gevatte stand up comedians elkaar af. In deze sfeervolle setting brengen zij scherpe oneliners, rake observaties, geestige bespiegelingen en doldraaiende redeneringen. Deze verrassende comedians bespreken actuele thema’s en prikkelende onderwerpen of de meest opmerkelijke momenten uit hun leven. De ene comedian is fijnbesnaard en gevoelig, de ander weer direct en schurend. Een bont gezelschap van acts die improviserend en grappen aan elkaar worden gepraat door de energieke en hilarische host; de Master Of Ceremony, zijn naam is: Robbert Jan Proos.

De eerste hoofdact is de droogkomische Hagenees genaamd Bert Kleijweg. Hij is recht door zee en daardoor slaat zijn humor altijd lekker in. Hij schudt de komische anekdotes en topgrapjes uit zijn mouw….

De andere comedykanjer is de sterk improviserende Amsterdammer Reinier Meijer. Deze rot in het vak heeft een toegankelijke en herkenbare humor voor jong en oud. Zijn act gaat over mannen/ vrouwen, relaties en de bizarre gewoontes die mensen hebben. Hij weet keer op keer de zaal onder te dompelen in golven van lach. In combinatie met deze comedians staat een 5-gangen diner op je te wachten. Tickets en meer info vind je onder events op chicagoclub.nl.

Coldplay Tribute

Vrijdagavond (12 november) staat in het teken van Coldplay. The Scientists, vernoemd naar een van hun grootste hits, is een groep van 4 muzikanten uit Midden-Limburg met een en dezelfde liefde: Coldplay. Wat ooit begonnen is als een kleine try-out is uitgegroeid tot een band die er volledig voor wil gaan. Muzikanten met stuk voor stuk de nodige podiumervaring maakt The Scientists een zeer sterke tribute band. De band neemt je mee van de beginjaren van “Parachutes” tot aan het nieuwste album “A Head Full of Dreams”. Alle elementen komen voorbij in een zeer energieke set met een volledige lasershow.

Voorafgaand aan het optreden kan je dineren in de club. Een ticket voor het optreden is dan inbegrepen. Een los ticket voor alleen het concert is 15 euro. Tickets en info vind je op chicagoclub.nl.

Over Chicago Club

Eind vorige maand is Club Chicago (vroegere Luxor) aan de Brink geopend. Het is dé plek in de regio voor your night out. Een venue waar je echt even weg bent van je dagelijkse bezigheden, een plek waar alles samenkomt en tegelijk kan plaatsvinden. Eten, loungen, dansen én genieten! Een avond uit voor ultieme ontspanning, je bent echt even helemaal weg. Mochten toevallig deze events je niet interesseren, check dan toch even onze website voor alle andere events: chicagoclub.nl

Vorig artikelWijziging uitreisregelement: calamiteitenpot voor onverhoopte kosten
Volgend artikelZitgym houd je in beweging