DEVENTER – Sinds 4 weken is de koekstad Deventer een lokaal, commercieël radiostation rijker. Koekstad radio zendt sinds 4 weken 24/7 uit via smartspeakers, autoradio’s en internetradio’s. Iedere werkdag een live ochtendshow met het laatste nieuws uit Deventer en ’s middags Koekbreak, een live programma en er volgt meer. Het luisteraars aantal stijgt met de dag en dat is goed nieuws voor de zender, die zich richt op de Koekstad Deventer.

“We krijgen steeds vaker belletjes of appjes van inwoners van Deventer waarom Koekstad niet de lokale omroep van Deventer kan worden, en waarom we niet in de ether te beluisteren zijn. Lokaal nieuws en alleen maar goeie muziek is de slogan. De lokale omroep die nu uitzendt is alleen maar muziek is wat we te horen krijgen en richt zich niet echt op Deventer. We zijn bezig met een DAB+ frequentie maar dat duurt altijd even”, vertelt Rick Malipaard.

“Ook in winkels horen we steeds vaker Koekstad aanstaan. Het is heel makkelijk te ontvangen als je een smartspeaker in de winkel of thuis hebt. Je download de JUKE of  MyTuner radio app en connect deze met je smartspeaker en je hebt Koekstad radio. In je auto kan het ook als je een Bluetooth functie op je autoradio hebt. Je connect Koekstad radio via je telefoon naar de autoradio via Bluetooth. Digitaal geluid, lokaal- en landelijk nieuws en de lekkerste muziek.

Mooier kunnen we het niet maken. De studio zit op het Gasfabriek terrein en is vorige week aangelegd. We zijn op dit moment aan het investeren in de modernste apparatuur, om het straks voor andere DJ’s makkelijk te maken hier live programma’s te komen maken. We hebben al redelijk wat berichten gehad van DJ’s die graag bij Koekstad zouden willen presenteren” aldus Jeroen Schoppema.

Ervaar Koekstad radio de Smaak van Deventer, een echte zender voor de Koekstad.

Vorig artikel101 jaar Vetkampstraat in 1000 stukken aangeboden
Volgend artikelActivatieweekend TUI Deventer Colmschate is verplaatst