DEVENTER – Op 11 december 2021 komt de Marathon Cup weer naar Deventer. Dit jaar bestaat de Marathon Cup uit 14 wedstrijden. De eerste was op 23 oktober en het seizoen wordt afgesloten tijdens de finale in Leeuwarden op 27 februari 2022. De mannen en vrouwen van de lange adem strijden in de Marathon Cup om de dagwinst en om punten voor het algemeen klassement. De winnaar van het klassement wint uiteindelijk de Marathon Cup.

Het landelijke marathonpeloton kent vier verschillende pelotons: Topdivisie Heren, Topdivisie Dames, Beloftendivisie Heren en Beloftendivisie Dames. Bezoekers zijn welkom bij De Scheg. De voorverkoop start zaterdag 27 november 2021, ook zijn er op 11 december kaarten aan de kassa verkrijgbaar.

Vorig artikelSyrische ex-asielzoeker opent tweede kledingherstelzaak
Volgend artikelRuilSint brengt gratis nieuwe games in de zak