DEVENTER – Een (nog) onbekende man heeft maandagavond rond 18.15 uur een drogisterij aan het Boreelplein overvallen. De man rende na de overval weg in de richting van het bruggetje bij Hogeschool Saxion. Hij droeg een mondkapje met tape of pleisters er overheen. Tips zijn welkom!

De man kwam rond 18.15 uur de drogisterij binnen en bedreigde een medewerkster met een staaf of mes. Klanten raakten in paniek en verlieten de winkel. Uiteindelijk ging de overvaller er vandoor met een onbekend geldbedrag. Gelukkig raakte er niemand gewond. De aanwezige medewerkers hebben dezelfde avond professionele hulp gekregen. Andere getuigen kunnen contact opnemen met Slachtofferhulp Nederland.

Hoe ziet de overvaller er uit?

Nadat de man de winkel aan het Boreelplein had verlaten rende hij weg in de richting van het bruggetje bij Hogeschool Saxion. Er is een signalement bekend! Het gaat om een man, vermoedelijk 20 a 30 jaar oud, een normaal postuur en ongeveer 1.70 meter lang. Hij heeft donkere ogen en zwarte wenkbrauwen. Zijn huidskleur is op dit moment niet bekend. Hij droeg een zwarte dikke jas met capuchon, een grijsgroene joggingbroek en zwarte gympen met een witte rand aan de zool. Onder de capuchon droeg hij een muts. Het viel getuigen op dat hij een bijzonder mondkapje droeg: hij had er pleisters of tape opgeplakt.

Waar kunt u terecht met tips?

Was u maandagavond rond 18.15 uur in de buurt van het Boreelplein? Heeft u iets verdachts gezien bij een drogisterij voor of na 18.15 uur? Heeft u de man zien rennen? Neem dan contact met ons op. We willen deze overval graag oplossen en alle tips zijn welkom. Vul onderstaand formulier in of bel ons op 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven kan via www.meldmisdaadanoniem.nl of 0800-7000.

Vorig artikelLeerlingen van OBS De Sleutel krijgen hun Codeclub Deventer certificaat
Volgend artikelGGD waarschuwt voor valse e-mails waar senioren geld afhandig mee worden gemaakt