APELDOORN – Slaapidee is niet zomaar een winkel. Slaapidee is een slaapkamerspeciaalzaak met een uitgebreid assortiment met voor elke droomwens een oplossing. Zo heeft Slaapidee niet alleen een groot assortiment aan matrassen en boxsprings, maar ook bedbodems, hoofdkussens, dekbedden en zelfs linnenkasten voor uw slaapkamer.

Slaapidee heeft adviseurs die al jaren actief zijn in de branche en u kunnen voorzien van professioneel advies. Door veel kennis van de materialen waar bedden en toebehoren van zijn gemaakt, kunnen ze u goed adviseren welk materiaal het beste bij uw lichaam past. Dat gaat er dan voor zorgen dat het geheel u een optimaal slaapcomfort zal geven. Dát is namelijk de basis voor goede nachtrust! Wat ook geruststellend kan werken is het feit dat wij het bed gratis bezorgen én monteren. Daarnaast kunnen wij zorgen voor de afvoer en recycling van uw oude matrassen. Afvoeren van het complete bed behoort ook tot de mogelijkheden. De kosten voor afvoer en recycling zijn gering en u bent ontzorgt. Daar hoeft u dus niet meer van wakker te liggen.

Niet voor niets is Slaapidee al 35 jaar een begrip in de regio’s Apeldoorn en Nunspeet. U bent van harte welkom voor een slaapverwekkend gesprek!

Vorig artikelAuto met 3 wielen rijdt door Deventer
Volgend artikelDe diepte in met wethouder Liesbeth Grijsen